O nama

Sigmat d.o.o. je trgovačko društvo za proizvodnju i trgovinu. U privatnom je vlasništvu Mate Sigurnjaka dipl.ing.

Društvo se bavi dvjema djelatnostima: proizvodnjom i trgovinom u području prerade metala. Zadnjih 17 godina intenzivno se bavi proizvodnjom za potrebe metalske industrije.

Naši trenutni klijenti su tvrtke u metalskoj industriji i tvrtke koje se bave prodajom zavarivačke opreme u Hrvatskoj i EU. Ostvarujemo kontakte i izvan granica EU. Želja nam je plasirati svoju specijaliziranu opremu za zavarivače tvrtkama koje se bave opskrbom na obnovi i izgradnji elektrana kao i na drugim sličnim poslovima.

Obratite pažnju!

Preporučuje se zamjena plinskih crijeva nakon 3 godine intenzivne upotrebe, u protivnom jednom u pet godina.

Što o nama kažu drugi?

Tko radi taj i griješi...

Nije u naravi ljudi, a ni u poslovnom interesu isticati svoje greške no transparentni smo, a uz trud koji svakodnevno ulažemo u svom radu, nije nam teško reći ni da smo pogriješili.

S druge strane, kako bi izišli u susret našim kupcima, poučeni vlastitim iskustvom razvili smo sustav rješavanja reklamacija koji je urodio i jednom pozitivnom porukom.

Prenosimo ju u cijelosti:

"Dragi gospodine,

Veoma ste me prijatno iznenadili i gotovo ostavili bez teksta. Cinjenicu da su informacije bile pogresne pripisao sam tome sto verovatno ne dobijate  cesto zahteve da svoje proizvode saljete u Ameriku. Shvatam da je to zahtevalo mnogo vise napora nego da se nesto posalje unutar zemlje. Pre svega, ono sto mi se vrlo dopalo je da ste mi odgovorili. Onoga dana kada sam poslao prvu poruku Vama, poslao sam slicnu poruku na jos tri mesta. Jedino ste me Vi odgovorili.

Tako da uopste ne treba da se osecate krivim. Sa takvim odnosom prema kupcima, mislim da ce vasa kompanija samo napredovati. Vas odnos nije nista manje dobar od odnosa koje dobre americke kompanije imaju prema svojim kupcima.

Dakle, smatram da mi nista ne dugujete i zelim Vam puno uspeha u daljem radu. Zaista mi je neprijatno da mi saljete Vas proizvod besplatno. Ali da ne bi mislili da Vas odbijam, dacu Vam svoju adresu, ali cu ipak morati da nadjem neki nacin da Vam se oduzim.

Puno pozdrava"